Erbjudanden på vaxdukar - från endast 49,- pr. meter

Extra - Exklusiva - Erbjudanden. Det tycker vi om!

På den här sidan dyker ndet hela tiden upp nya erbjudanden på vaxdukar. Det kan vara restpartier, nya vaxdukar till kommande säsong, eller bara ett EXTRA bra erbjudande till dig.

Vi uppmanar dig därför att regelbundet titta in på den här sida. Bra erjudanden kommer alltid lägligt.

Artiklar 1 till 30 av totalt 83

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artiklar 1 till 30 av totalt 83

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hos DukarSverige.se hittar du alltid bra erbjudanden att stoppa i din varukorg. 

Ta dig en titt på sidan. Det är härliga erbjudanden på allt vad hjärtat kan begära när det gäller. Om du föredrar rutor, mönster, färger, starka färger, skira färger, enfärgat eller bara behöver en NY, billig vaxduk. Är det dax att bytas ut vaxduken i sommarstugan, eller kanske du funderar på en vaxduk till när barnabarnen kommer på besök? Det finns så många möjligheter. Till bra pris.

 

Med det här priset kan du (och grannen...) inte säga nej...

Med det här priset kan du även satsa på flera dukar. Till olika stämningar, anledningar och besök. Ena dagen kan det vara den röd-vitrutiga franskaltan-stämningsduken, en annan dag, när de små barnbarnen kommer på besök, kan det vara den gulliga duken med de söta djuren från Afrika. Eller den den helt enatående duken med fransk stämning i form av Eiffeltorn, damcyklar och härliga hjärtan. 


Kort sagt, en vaxduk skapar ramarna för många härliga samtal över bordet, och timmar av trevligt mys.

Handlar du tillsammans med grannen kan du spara på frakten. Handlar ni för över 899:- får ni fri frakt till närmsta upphämtningsställe