NYHET! Smidiga runda vaxdukar i Polyetylen - Diameter 160 cm

En vaxduk i i polyethylen är inte vävd som en akrylduk. Däremot är den 100% återanvändbar, precis som våra polyesterdukar, som är vävda och tvättbara. Polyethelendukar är mycket smidiga och ägnar sig till både inomhus- och utomhusbruk.

Polyetylenduken är inte väldigt motståndskraftig mot uv-ljus, som flera av våra vax- och akryldukar är. Därför kan du råka ut för att din polyetelenduk kan bli utsliten på en säsong, när den används flitigt. 

Men priset på vaxduken är bra!

Med ett sådant pris, kan du utan betänkning byta ut din duk varje säsong. Med alla härliga, fräscha designs som kommer fram just nu, så är detta ett supererbjudande. Hitta din nya duk till trädgården, till studentgillet, köket eller till allt i hop. 

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Vaxdukar och miljön:

Så här hänger det ihop: köper du en vaxduk i polyetylen och produkter i samma klass, så köper du en 100% återanvändbar produkt. Du känner säkert redan igen beteckningen PE med en etta i en triangel, eller PET. Det är det som indikerar hur du sopsorterar det. Den här duken är i samma kategori som vanliga plastpåsar, mjukt PE.


● Det krävs c.1/3 energi att återanvända din duk, som det gör att producera en helt ny duk. 


● Vi sparar med andra ord både miljö och ekonomi genom att använda produkter som kan återanvändas.