PVC-fri vaxduk - godkända för kontakt med livsmedel

PVC-fri vaxduk - godkända för kontakt med livsmedel

PVC-fri vaxduk tillverkad enligt höga, tyska kvalitetskrav

Vi är stolta över att presentera en PVC-fri vaxduk. Det är en vaxduk i en den bättre änden av skalan. Dukarna är tillverkade utan PVC och ftalater - och samtidigt är de starka och smidiga. Duken tål UV-ljus i en utsträckning som inga andra dukar på marknaden. Och så är dessa vaxdukar godkända för kontakt med livsmedel - och de är naturligtvis Oeko-tex-certifierade. Så du behöver inte oroa dig för ohälsosamma ämnen som eventuellt kan skada din familj eller miljön.

Artiklar 1 till 30 av totalt 36

per sida

Artiklar 1 till 30 av totalt 36

per sida

Snygga dukar med många olika motiv

I vårt sortiment i Trend-serien hittar du många olika snygga mönster och motiv. Det finns helt enkelt dukar för varje smak. Och så är alla gjorda i samma höga, tyska kvalitet.


Brett urval i enfärgade dukar

Vi kan också erbjuda tre serier av enfärgade vaxdukar. De omfattar den välkända Diamond damaskpräglade vaxduken med vackra blommönster som vi har kunnat leverera i många år - liksom den välkända Trend-Lack i vackra färger. Nu hittar du ytterligare en enfärgad serie som vi kallar Diamond Linne Struktur. Denna bordsduk är präglad med en struktur som påminner om en vävd linneduk. Den finns även i flera vackra färger.