Stort urval av Poul Pava-dukar med fantastiska motiv

Vaxduken har ett stort urval av dukar med Poul Pavas fantastiska universum av färger och motiv. Flera av dukarna är i bomull med en speciell plastbeläggning på ytan, vilket gör duken smutsavvisande och vattenavvisande. Således är det en tygduk som i praktiken fungerar på samma sätt som en vaxduk. Du kan också hitta en genomskinlig Poul Pava-duk på denna webbplats.

2 artiklar

per sida

2 artiklar

per sida

En duk från Poul Pava är en designduk

Poul Pava är en dansk konstnär som har sysslat med måleri i 20 år. Han är målarkonstnär men även poet, kolumnist, jazzmusiker och mycket annat. Poul Pava har specialiserat sig på en naiv och spontan stil med sina barnsliga bilder och teckningar. Sök inspiration här på webbplatsen och beställ din duk i metermått direkt hos oss.


Gå in på sidorna och hitta de erbjudanden som passar dig bäst

Beställ därefter din duk online på de mått du vill ha. Alla Poul Pava-dukar kan beställas i 140 cm bredd. Några av dukarna har fast längd – andra bestämmer du själv längden på. Det är inga problem om du har ett runt bord. Du kan mycket enkelt beställa din duk som rund duk - bara med ett enkelt klick. Vi klipper till och skickar naturligtvis din duk upprullad på ett rör – utan fransar och veck. Och röret är riktigt praktiskt för dig när du ska förvara dina dukar