En vaxduk i svart och vitt är enkel

Svart och vitt - En stil som passar många

Vaxdukar i svarta och vita nyanser blir aldrig omoderna. Svart och vitt passat poerfekt in i alla hem, till många angelägenheter och är därför ett stilsäkert val av din nästa vaxduk  En vaxduk i svart och vitt är enkel, stilfull, elegant och enastående. Ett val du inte ångrar

11 artiklar

per sida

11 artiklar

per sida

Salt och peppar - det duger 

Svart och vit hör till kategorin av vaxdukar som är ytterst populära bland våra kunder. En vaxduk i de här färgerna är inne, och passar i både köket, matvrån, på trädgårdsbordet och till stora festligheter. Svartvita dular är på en och samma gång både diskreta och markanta. Och det blir ingen färgklasch med varken porslin, dekoration eller maten.

På mått och upprullat på rör

Vi klipper din duk på exakta mått, så den passar just ditt bord. Innan vi skickar den till dig, rullar vi upp den på rör, så du slipper få en skrynklig duk. Spara röret och rulla upp duken på det, när inte duken ska ligga på bordet. På det här sättet kan du bevara duken fräsch betydlig längre, än om du viker ihop den i en byrålåda. Vaxdukar är enkla att ta hand om, du torkar bara av dem med en fuktig trasa. 
Kom ihåg att vi alltid har snabb leverans