Stort urval i vaxdukar med snygga påskmotiv

I år har vi tagit ett jättesprång med ett stort urval av vaxdukar med påskmotiv i hög kvalitet. Det betyder att du som kund har Danmarks (och kanske Sveriges) största urval av påskdukar att välja mellan.  

Vaxduk till påsk och sommar

Flera av våra påskmotiv kan också användas under resten av säsongen, medan andra påskukar är speciellt framtagna till just påkmiddagen. Det hela beror på vilken du du förälskar dig i och förstås vilket ändamål du har med duken. Våra vaxdukar ägnar sig väl till utomhus bruk på trädgårdsbordet. Kvaliteten är så hög att vi brukar kunna garantera åtminstone en hel säsong i solen, utan att vaxduken bleks.

14 artiklar

per sida

14 artiklar

per sida

Vaxduk i bästa kvalitet och ØkoTex Standard 100

Vi koncentrerer oss thela tiden på att improtera dukar  - även vaxdukar - som är producerade med hänsyn till miljön och som uppfyller de krav, som måste ställas för att du tryggt kan sitta vid ditt bord med mat, barn och alla de kreativa aktiviteter vi utför vid ett bord. 
DukarSverige.se håller fokus på nöjda kunder. Det betyder att våra anställda också fokuserar på att leverar dukar i bästa kvalitet. Vi är ett starkt team, som i vardagen gör allt för att uppfylla vår målsättning: full nöjdhet hos våra kunder. 


Snabb leverans - och en vaxduk utan veck

När påsken närmar sig, kan du lugnt sätta dig och beställa en påskvaxduk hos oss. Vi ser till att den kommer fram i tid. Vi levererar självklart våra dukar upprullade på rör, så du inte ska ha problem med en veck och strykjärn. 
TILL SIST: kom ihåg att prenumerera på vårt nyhetsbrev, som kommer c. en gång i månaden. Vi skickar ut dem så att du kan vara helt uppdaterad på bra erbjudanden och de senaste nyheterna. Du kan avboka nyhetsbreven när du vill.