Se vårt stora urval av vaxdukar med marina motiv

Hos dukarsverige.se hittar du ett stort urval av vaxdukar med marina motiv. Dukarna passar perfekt till båten eller till att duka upp för fritidsfiskaren efter en trevlig dag på stranden med metspöet. Eller bara till dig som blir glad av en vacker duk med motiv från strand och hav. Vi är säkra på att du nog ska hitta inspiration till nästa vackra duk om du utforskar vårt stora sortiment. Våra vaxdukar har en glidsäker baksida, vilken garanterar att duken ligger fast på bordet. En vaxduk ger effektivt skydd mot fula fläckar, repor och skrapmärken.

16 artiklar

per sida

16 artiklar

per sida

Dröm dig tilbaks på stranden

Här på sidan är det lätt att dagdrömma och tänka tillbaks på goda sommarminnen. Sol och värme. Dukarna passar bra till trädgårdsbordet, sommarstugan eller kanske i kolonilotten. Är det sommar, sole, regn eller blåst, så är det. Snygga, färgrika och festliga vaxdukar med marina motiv och färger.


Vaxdukar på mått, i flera olika bredder

Vi klipper din duk på mått, så den passar i längden. Innan vi skickar din vaxduk till dig, rullar vi upp den på ett rör, så du slipper få en duk med fula veck. När inte din duk ligger på bordet kan du rulla upp det på röret igen, så håller duken sig fräsch och snygg betydligt längre. Fläckar tar du bort med en fuktig trasa. Kom ihåg - vi har alltid snabb leverans.