Stort sortiment av ftalatfria vaxdukar för barn

När man har småbarn är en vaxduk otroligt praktisk. Den skyddar bordet och gör det mycket lättare att torka upp spilld mjölk eller matrester. Hos dukarsverige.se har vi ett stort sortiment av ftalatfria dukar. Det är viktigt att vi ser till våra barn och utsätter de för så få kemikalier som möjligt. När du har småbarn ska ditt bord användas till mycket och en vaxduk skyddar inte enbart ditt bord mot fula fläckar – utan också mot repor och skrapmärken. En vaxduk är med andra ord superpraktisk och så håller den ditt bord snyggt mycket längre. 

Artiklar 1 till 30 av totalt 48

per sida

Artiklar 1 till 30 av totalt 48

per sida

Vaxdukar för barn med många spännande motiv

Vi kan erbjuda dig vaxdukar med många olika motiv till barn. En vaxduk för barn ska inte vara tråkig. Vi kan erbjuda dig vaxdukar för speciella tillfällen som t.ex. födelsedagsduk med flaggor, eller dukar med siffror, dinosaurier, fjärilar, djur m.m. Du kan utforska tillsammans med ditt barn och hitta precis den vaxduk som ni tycker är fantastisk.


Vaxduk på mått i många olika bredder

Vi klipper din duk till det mått så den passar exakt på längden. Innan vi skickar dig din vaxduk så rullar vi upp den på ett rör så att du inte får en duk med fula vikmärken. När du förvarar röret och rullar upp duken på det håller sig duken fin länge. Vaxdukar är lätta att sköta – torka bara av med en fuktig trasa så slipper du tråkiga fläckar. Kom ihåg - vi har alltid snabb leverans.