Vaxduk - Här hittar du många nyheter

Eftersom vi alltid är på utkik efter nya mönster vi kan inkorporera i vårt sortiment av vaxdukar, är det en bra idé om du följer den här balken, på hemsidan. Här hittar du de senaste trender och mönster på vaxdukar . Så glöm inte att titta in med jämna mellanrum. Börja med att titta härunder och låt dig inspireras inför ditt nästa köp. Mycket nöje!

Artiklar 1 till 30 av totalt 64

per sida

Artiklar 1 till 30 av totalt 64

per sida

Hos DukarSverige.se hittar du alltid ny inspiration til ditt hem

Vi jobbar konstant på att ta fram de nyaste och idé-rikaste dukarna till er. Ska du införskaffa dukar till vårdhem, fritids, äldreboende eller kanske café och restaurang eller behöver dekoration till ditt senaste projekt, så bistår vi gärna med att hitta det bästa till just ditt behov. Vi kan ta fram det bästa marknaden kan erbjuda inom alla sorters dukar. 


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev har du nu chansen att hålla dig helt ajour ´med de senaste trenderna inom vaxdukar - men även alla andra kategorier inom dukar. Vi säljer nämligen inte bara vaxdukar utan även damastvävda bomullsdukar av den helt traditionella sorten, linnedukar, polyesterdukar och många andra varianter av vävda dukar med akrylbeläggning. Dessa kallas ofta  textilvaxdukar eller akryldukar. Du binder dig inte till något genom att prenumerera på nyhetsbrevet. Vi lägger in din mailadress på vår mailinglista, så att vi c en gång i månaden kan presentera dig för de senaste nyheterna på marknaden. Du kan avboka nyhetsbrevet när du vill.

Du prenumererar nederst på den här sidan