Mjuk och läcker duk i konstläder

Mjuk och läcker duk i konstläder

Dukarsverige.se kan nu erbjuda dig en ny produkt: det imiterade lädret. Det handlar om en något tjockare duk med läderstruktur i ett fint mjukt material. Konstläderdukarna har samma slitstyrka som vaxdukar, och de öppnar upp för nya användningsmöjligheter. Vi levererar dem i metermått som vanliga dukar men den kommer också göra nytta vid “middag för 2”- eller det vi kallar för bordlöpare. 

4 artiklar

per sida

 • Kunstlæder - Ekokuir Brillant - Imiteret læder, 0,8 mm/140 cm

  249,00 kr
 • Kunstlæder uden renskåret kant - Ekokuir Brillant - Imiteret læder, 0,8 mm/140 cm

  189,00 kr
 • Kunstlæder Noblessa - Ekstra kraftig, 1,1 mm/140 cm

  189,00 kr
 • Kunstlæder MOON - Tykkelse 0,9 mm - Bredde 140 cm

  169,00 kr

4 artiklar

per sida

Duk i konstläder – samt många andra användningsmöjligheter

Här på webbplatsen hittar du dukar i konstläder i flera snygga färger i. Ytan består av 100 % PU, och undersidan är polyester/bomull. Naturligtvis är även dessa dukar i enlighet med STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ftalatfri och lätta att underhålla. Men det slutar inte här. Konstläder kan du använda för många olika ändamål allt efter styrka: Det kan användas för tillverkning av möbler, stolsöverdrag, väskor, bälten, skor eller... Generellt gäller att konstläder är lätt att underhålla och att det är slitstarkt och robust. Det har ett likformigt utseende och är lättare att hantera än äkta läder. Du kan relativt lätt rengöra konstläder med varmt vatten och en lätt tvållösning. Prova först på ett mindre synligt ställe innan du sätter igång.


Sök inspiration här på webbplatsen och beställ konstläder i metermått direkt hos oss

Gå in på sidorna och hitta de erbjudanden som passar dig bäst. Beställ därefter din duk online på de mått du vill ha. Vi kan leverera i metermått och du kan köpa hela rullar. Det är inga problem om du har ett runt bord. Du kan mycket enkelt beställa din duk som rund duk – bara med ett enkelt klick på den enskilda sidan. Vi klipper till och skickar naturligtvis din duk upprullad på ett rör - utan fransar och veck. Dessutom är röret riktigt praktiskt för dig när du ska förvara dina dukar.