d-c-home - vaxduk godkänd för kontakt med födoämnen

d-c-home - vaxduk godkänd för kontakt med födoämnen

Vaxdukar från d-c-home finns nu LFGB godkända. LFGB godkända vaxdukar har testats för skadliga ämnen, som kan hota ditt eller ditt barns hälsa. Utöver detta är vaxdukarna självklart är fria från ftalalter och dessutom tillverkade enligt certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Dukarna har med andra ord varit igenom en rad krävande tester för att vi kan vara säkra på att de inte innehåller skadliga ämnen, som vid kontakt kan överföras till din mat. Du kan med andra ord äta direkt från vaxduken, helt utan hälsorisker.

Artiklar 1 till 30 av totalt 45

per sida

Artiklar 1 till 30 av totalt 45

per sida

Tysk kvalitet - den bästa

d-c-home vaxduk är också en vaxduk du gärna vill ha liggande på ditt bord , eftersom den är robust.  Materialen och sättet som vaxduken tillverkats på gör att du kan njuta av din vaxduk riktigt länge. Det är en "rivstark" vaxduk som håller, även när barnen rycker till och hänger i duken.  Vaxdukar från d-c-home kan rengöras många gånger innan de börjar bli trötta och slitna.


Massor av olika vaxdukar att välja mellan

Om du letar efter klassiska  mönster, blommor, grafiska uttryck eller olika mat-teman på din vaxduk, så kan vi garantera att det finns bland de olika mönstren från d-c-home. Här finns vaxdukar i riktigt många olika varianter och vi är övertygade om att det även finns något som passar dig. Dessutom är det originalitet som är högsätet, när vi tittar på d-c-home vaxduk. De skiljer sig klart från genomsnittet. Här kan du få en vaxduk, som skiljer sig från gamla kända modeller.


Du väljer själv form och storlek

Utöver möjligheten för att hitta något helt unikt bland alla färger och mönster vi kan erbjuda, så erbjuder vi även att skära vaxduken rund, så den passar till ditt runda bord.  Observera dock att vi inte kan erbjuda en större diameter än Ø 140 cm. Du kan även få resår sydd i kanten på din runda vaxduk  Se mera här: