Genomskinliga vaxdukar i många tjocklekar och bredder

Skydda din duk eller ditt bord med en genomskinlig vaxduk. Man kan använda klarplast eller genomskinlig vaxduk som en vanlig duk - eller som skydd ovanpå eller under en annan duk som t.ex. en vanlig tygduk. Med en genomskinlig vaxduk kan du skydda ditt bord utan att täcka det. Det kan innebära att ett nytt bord ser nytt ut under väldigt många år. voksdugen.dk erbjuder många mönster, tjocklekar och kvalitéer inom genomskinliga vaxdukar.

Praktiskt med en duk i klarplast - med eller utan tryck – lätt att rengöra

Klarplast, klar vaxduk, genomskinlig vaxduk (kärt barn har många namn) i tjocklek 1,0 mm kallar vi även till vardags en kaféfolie (så fick vi ju ett namn till :-)). Det är en transparant vaxduk som skyddar bordet optimalt. Den genomskinliga vaxduken är gjord av god kvalitet, och kan därför både användas privat men även på restauranger, kaféer, institutioner och liknande. Klarplasten är ftalatfri och producerad i enlighet med REACH, EUs kemikalielagstiftning samt STANDARD 100 by OEKO-TEX®.


Du beställer din genomskinliga vaxduk i metermått direkt online hos oss

Dukarsverige.se erbjuder ett brett sortiment av klarplast för många olika ändamål. Det är enkelt att beställa hos oss - du får din duk med de mått du vill ha. Observera dock att den kraftigaste genomskinliga vaxduken kan krympa på längden första gången den rullas ut. Vi levererar därför alltid cirka två-tre centimeter längre än vad som beställts - se beskrivning under de enskilda produkterna. Vi rekommenderar att duken till sist justeras när den inte krymper mer. Vi skickar normalt din duk en till två dagar efter beställning - och du får duken stramt upprullad på ett rör för att undvika att den viks. Använd även röret när du ska förvara din duk. Se våra erbjudanden på dessa sidor.