Vackra designade akryldukar från Södahl i 100 % bomull

Södahls akryldukar är toppmoderna designdukar. Duken är tillverkad i 100 % bomull, men därefter belagd med ett tunt lager av akryl, vilket gör duken smutsavvisande och vattenavvisande. Duken är fortfarande mjuk och exklusiv, och den ligger snyggt på bordet. Akrylbeläggningen ger duken några av de bästa egenskaperna från vaxduken. En akrylduk kan naturligtvis lätt torkas av med en fuktig trasa, men till skillnad från en vaxduk tål textilvaxduken även att tvättas i maskin vid 30º.

Artiklar 1 till 30 av totalt 63

per sida

Artiklar 1 till 30 av totalt 63

per sida

Glidskydd på undersidan är en del av Södahl

Akryldukarna från Södahl är utrustade med glidskydd på undersidan. Det garanterar att duken alltid ligger där den ska, samt att den inte krusar sig om grytor eller tallrikar placeras på den. Dukarna från Södahl är skapta av några mycket skickliga designers. Konceptet grundades i Danmark 1963 av designern och konstnären Hans Jürgen Schöbel, och bygger på hans huvudidé; att utveckla kvalitetsprodukter med snygga mönster. Södahls designcenter arbetar året runt med att upptäcka och förutse dagens trender inom hemtextil och livsstilsprodukter, vilket ger dagens kunder klassiska, eleganta, moderna och supertrendiga stilval.


Sök inspiration här på webbplatsen och beställ din duk i metermått direkt hos oss

Gå in på webbplatsen och hitta de erbjudanden som passar dig bäst. Beställ därefter din duk online efter de mått du vill ha. Alla dukarna från Södahl kan beställas i 140 cm bredd - och du bestämmer längden själv. Om du har ett runt bord är det inga problem. Du kan mycket enkelt beställa din akrylduk som rund duk - bara med ett klick. Vi skär till och skickar naturligtvis din duk upprullad på ett rör- utan krusningar eller veck. Och röret är även ett praktiskt fynd för dig när du ska förvara din duk.