Laura Lancelle akrylbelagda dukar i 100% linne

Om du är ute efter högsta kvalitet i naturmaterial ska du välja en av våra akrylbelagda dukar i 100% linne.

Om du bara visste hur vacker en bordsduk kan vara, så.....

Med respekt för miljön och i enlighet med ecotex100-standarderna tillverkas några av de vackratse dukarna från Laura Lancell i 100% linne. Mönstren sträcker sig från stora blommotiv till många färger och enstaka figurativa  motiv. Linnedukar finns också som enfärgade dukar i en mängd olika vackra färger. Spectrumet är brett. Vi brukar säga att det är synd att danskarna inte har upptäckt dukarna ännu. De är helt enkelt vackra.

6 artiklar

per sida

 • Ensfarvet hørdug - Ensfarvet dug i 100% hør coated med akryl

  249,00 kr
 • Basic Linen - Hørdug med akrylbelægning, 100% hør

  319,00 kr
 • Ensfarvet akryldug i 100% hør - 140 cm bred

  249,00 kr
 • Baumier - Akrylduk från Laura Lancelle - 140 cm bred

  239,00 kr
 • Louna - Linnedukar från Laura Lancelle

  299,00 kr
 • Diana Hvid, akryldug fra Laura Lancelle i 100% hør - 140 cm bred

  279,00 kr

6 artiklar

per sida

Kvaliteten är i toppklass.

Det finns en god anledning till att linne har använts i mer än tusen år av människor. Det är ett 100 % naturligt material som är bra för miljön, både vid tillverkning och senare avfallshantering. Det är 100 % biologiskt nedbrytbart och i sin vävda form är det ett slitstarkt material.
När den färdiga vävda duken är belagd med den flexibla akrylen med formeln (C5O2H8)n, som har en kokpunkt på 200 grader, har du en slitstark, flexibel och ganska vattentät duk som kommer att skydda ditt bord i många år. Kom bara ihåg att följa anvisningarna för hur du håller den ren med en fuktig trasa. Och om det behövs  kan akryldukar ibland tvättas i 30 grader (undvik centrifugering och torktumling).
En förvånansvärd sak är att Laura Lancelle akryldukar faktiskt är anmärkningsvärt lätta och eleganta. De faller naturligt och vackert över bordskanten. Du bör unna dig att prova den här typen av akrylduk på ditt bord.

Leverans  Villkor

Vi levererar alltid dukarna på rör. Du får en duk som inte är skrynklig och som är klar att använda. Leveranstiden är vanligtvis en till två arbetsdagar och du väljer i menyn om du vill ha duken levererad till dörren eller om du vill hämta den själv på ett postkontor i din omedelbara närhet.