Damast akrylduk med antifläckbehandling från Juna – snygg och praktisk

En Juna akrylduk är en jacquardvävd damastduk. Akryldukarna är gjorda i bomull/ polyester, och liknar därför riktiga tygdukar (vad de i själva verket egentligen är). Duken är dock behandlad med två gånger akryl och extra antifläckbehandling. Det är därför lätt att torka av duken – nästan som på en vaxduk. Därför behöver inte dukarna tvättas så ofta. Alla våra akryldukar här på webbplatsen är STANDARD 100 by OEKO-TEX® certifierade.

10 artiklar

per sida

 • Juna Easter Gul, påskedug - akryldug med antiskrid på bagsiden

  249,00 kr
 • Juna Easter Lys Grøn, påskedug - akryldug med antiskrid på bagsiden

  249,00 kr
 • Juna Natale Juledug rød - akryldug med antiskrid på bagsiden

  Ordinarie pris 309,00 kr

  Special Price 279,00 kr

 • Juna Natale Juledug grøn - akryldug med antiskrid på bagsiden

  Ordinarie pris 309,00 kr

  Special Price 279,00 kr

 • Juna Antic Cross Lysgrå / Midnatsblå - Flot akryldug

  249,00 kr
 • Juna Christmas Sølv - Juledug Nanna Ditzel, akryldug

  229,00 kr
 • Juna Christmas Guld - Juledug Nanna Ditzel, akryldug

  229,00 kr
 • Basic ensfarvet akryldug - Fås i mange farver

  189,00 kr
 • Juna akryldug Hiprose Beige - Design Ditte Vestergaard Guldbrandsen

  189,00 kr
 • Juna - Rund akryldug Ø 138 cm - AR53-6

  Ordinarie pris 399,00 kr

  Special Price 359,00 kr

10 artiklar

per sida

Skickliga och talangfulla designers står bakom din Juna-duk

Med en av dessa eleganta dukar kan du omvandla vardagen till något speciellt. Juna är dansk interiördesign med starka skandinaviska rötter. Hemtextilierna är både klassiska och moderna i takt med tiden - skapade av några väldigt skickliga designers. Se till exempel de snygga dukarna som har skapats av Nanna Ditzel. Juna, som har designat hemtextil sedan 1972, producerar sina textilier hos utvalda leverantörer. Detta garanterar att produkterna som nämns är OEKO-TEX godkända och ger dig ett hälsosamt förhållande till dina textilier. Mer än 40 års erfarenhet innebär en stor kunskap om vad som skapar en bra stil i hemmet.Sök inspiration här på webbplatsen och beställ din duk i metermått direkt hos oss

Gå in på webbplatsen och hitta de erbjudanden som passar dig bäst. Beställ därefter din duk online efter de mått du vill ha. Alla Juna-dukar kan beställas i 140 cm bredd - och du bestämmer längden själv. Om du har ett runt bord är det inga problem. Du kan mycket enkelt beställa din damastvävda akrylduk som rund duk – bara med ett klick. Vi skär till och skickar naturligtvis din duk upprullad på ett rör- utan krusningar eller veck. Och röret är även ett praktiskt fynd för dig när du ska förvara din duk.